DDS shop Internetes áruház
bezárás
a keresés helye:főoldaltermékeinkkosárcéginfókereső
Főoldal >> Információk cégünkről
Bejelentkezés
Kosár
A kosár jelenleg üres.

Jó hírünk van!

...hogy még egyszerűbb legyen a vásárlás, mostantól bankkártyával is lehet fizetni üzletünkben.

 


 

 

Információk cégünkről

Cégünk több mint 20 éve színesíti a dekorációs és művészkellék piac palettáját. Történetünk 1990-re nyúlik vissza, amikor Veszprémben elsőként egy kis üzletet nyitottunk. Jelenleg Veszprém belvárosában egy 120 m2-es szaküzlettel büszkélkedhetünk. 2019.november 18.-ával a régi tulajdonos nyugdíjba vonult és a TAMIL-KREATÍV Kft. vezetésében működik tovább a Tamil Művész és Kreatív Szaküzlet ugyanazzal a profillal és ugyanolyan minőségű árukészlettel.

A termékkínálatunkat a intézmények, óvodák, iskolák, képzőművészek, kisvállalkozások és az egyéni vásárlók igényeihez igazítottuk. A folyamatos árubővítés mellett igyekszünk árainkat csökkenteni és örömünkre szolgál, ha a termékeinket kedvezőbb áron tudjuk kínálni Önöknek. Választékunk mára megközelíti az ötezer cikket. Terveink között kiemelt helyen szerepel szolgáltatásaink színvonalának emelése, a termékskála bővítése és a speciális fogyasztói igények kielégítése. 

Feladatunknak tekintjük a helyi művészet segítését, iskolák, óvodák, művészeti intézmények támogatását, jelentős kedvezmények formájában.

Célunk , hogy minél teljesebb szolgáltatást nyújtsunk, a hozzánk forduló ügyfeleink megelégedésére. Ezért hoztuk létre a legkényelmesebb "bevásárlóközpontunkat" ezzel is segítve  a vásárlóink teljes körű kiszolgálását.

Reméljük Ön is elégedett a kínálatunkkal, a szolgáltatásunk színvonalával, és rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük.

Amennyiben honlapunk böngészése közben nem találja azt a terméket, kérem forduljon hozzánk bizalommal!

 

    TAMIL Művész és Kreatív Szaküzlet

    8200 Veszprém, Cserhát ltp.2.
    Telefon: 06-30/692-8370    E-mail cím: tamilkreativkft@gmail.com