Silorub F-26 Kétkomponensű szilikongumi formakészítő 500g

Silorub F-26 Kétkomponensű szilikongumi formakészítő 500g

8 960 Ft
A kétkomponensű szilikongumik (silorub ds®) segítségével bármilyen formát lemásolhatunk és a másolat segítségével az eredeti formákat hűen reprodukálhatjuk, akár egy másolatot szeretnénk készíteni, akár sorozatban kívánjuk megismételni az eredeti formát.

A kétkomponensű szilikongumik (silorub ds®) katalizátor (silorub ds®K) hozzáadásával kiöntéses formalevételhez, illetve vízszintes, kis lejtésű felületi formák másolására alkalmazhatóak. A másolás történhet kiöntéssel, illetve többrétegű gumifelvitellel. Többrétegű gumi alkalmazásakor a második rétegbe erősítő hálót (géz, üvegszál) ajánlatos bedolgozni, ezzel a gumi mechanikai ellenálló képességét fokozzuk. Az elkészült gumiköpenyt ajánlatos „gipszkapnival” körbevenni, hogy elkerüljük a gumiforma behajlását.

A megfelelő gumi kiválasztásához útmutatót a silorub ds® gumik műszaki paraméterei, ajánlásaink, illetve a tapasztalatok adhatnak! Alábbi ajánlásainkat felhasználóink véleményei alapján állítottuk össze, de választékunkból bárki kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb terméket.

F-20 - képkeretek készítéséhez. Finom formák reprodukálásához, kisméretű sok alámetszéssel rendelkező szobrokhoz. silorub ds® K Food katalizátorral együtt alkalmazva édesipari öntőformák készítéséhez használható (ahol kézzel szedik ki a kész formákat). Lágy, szürke színű gumi.
F-26 - ötvözi az F-20 és az F-30 előnyeit. Közepesen kemény ugyanakkor nyúlik is, így nagyobb formáknál (szobrok,díszek) az aprólékos kidolgozásokat is vissza tudja adni. silorub ds®K Food katalizátorral, édesipari formák gépsori alkalmazására is ajánljuk. Közepesen lágy, szürke színű gumi.
F-30 - közepes, nagyméretű szobrokhoz. Épületszobrászoknak, közepes nagyságú formákhoz. Közepesen lágy, szürke színű gumi. F-33 - kisméretű, egyszerűbb formák reprodukálására. Fehér színű, közepes keménységű. Szürke, sötét felületeknél, a már lekent rész, erősen elválik a kenetlentől.
F-35 - finom formák reprodukálásához, többrétegű gumizásnál, az első réteghez ajánljuk. Fehér színű, közepesen kemény gumi. Szürke, sötét felületeknél, a már lekent rész, erősen elválik a kenetlentől.
F-38 - nagyobb méretű, egyszerű és bonyolult formákat is tartalmazó modellek esetén ajánljuk. Kemény, szürke színű gumi.
F-40 - nagyméretű, nem bonyolult formákhoz, pl.: oszlopokhoz, ahol a kiterjedés miatt a forma alakjának állandónak kell maradnia. Szürke színű, kemény gumi.
Minden jog fenntartva! © DDSWEB | honlapkészítés: DDSWEB