Bemutatkozás

...AHOL AZ ALKOTÁS SIKERE GARANTÁLT! 

Cégünk több mint húsz éve színesíti a dekorációs és művészkellék piac palettáját. Történetünk 1990-re nyúlik vissza, amikor Veszprémben elsőként egy kis üzletet nyitottunk. Jelenleg Veszprém belvárosában egy 120 m2-es szaküzlettel büszkélkedhetünk. 2019.11.18.-án a TAMIL-KREATÍV Kft. megvásárolta a szaküzletet. A profilunk a régi, a termékeink prèmium minősége nem változott csak a vezetőség.

MINŐSÉGET - OLCSÓN!

Termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy jó minőségű, könnyen kezelhető anyagokat kínálunk - versenyképes áron. Az egyéni vásárlókon túlmenően intézmények, óvodák, iskolák, képzőművészek, valamint kisvállalkozások és dekoratőrök számára is. A folyamatos árubővítés mellett igyekszünk az árainkat csökkenteni és örömünkre szolgál, ha termékeinket kedvezőbb áron tudjuk kínálni Önöknek.

A TEMPERÁTÓL A FESTŐVÁSZONIG...

Művész- és grafikai termékeinket elsősorban iskoláknak és művelődési intézményeknek ajánljuk. A könnyen kezelhető, kreativitást fejlesztő anyagok, az alkotási folyamatot segítő művész festékeink és kellékeink egyaránt alkalmasak a kezdő és gyakorlott művészek számára.

A KISOLLÓTÓL A BÁBKÉSZÍTÉSIG...

Kreatív hobbi anyagaink és kellékeink jól megmunkálhatóak, könnyen kezelhetőek, ezért kiválóan alkalmasak kis- és nagy gyermekek alkotási képességeinek fejlesztésére.

A NÉVJEGYKÁRTYÁTÓL A NEONREKLÁMIG...

Dekoratőröknek minőségi alapanyagokat és kellékeket árusítunk, figyelembe véve az aktuális trendet, ezzel minden területen teljes körű megoldást kínálunk a jó és hatékony reklámhoz.

Reméljük Ön is elégedett a kínálatunkkal, a szolgáltatásunk színvonalával, és rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük.