Fizetési módok

Fizetési feltételek

A Tamil Művész és Kreatív Szaküzlet Webshopjában feltüntetett árak forintban (HUF) vannak megadva. A közzétett árak tartalmazzák az ÁFA-t, bruttó árak. A megrendelés tárgyát képező termék adóval összevont, összesített áráról, valamint a kézbesítés költségeiről (szállítási költség, kézbesítési és postai költség) és más költségekről, ha pedig nem lehetséges a díjak összegének megállapítása, akkor a teljesítés költségeiről a Webshop oldalain tájékozódhat a megrendelés megtétele közbe, és a pillanatban, amikor a megrendelési adatlap elküldésével szándéknyilatkozatot tesz adásvételi szerződés megkötésére.

Lehetséges fizetési módok

a) Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg utánvét vagy személyes átvétel esetén a megjelölt üzleteinkben.
b) Személyesen, bankkártyával (Visa, Eurocard / Mastercard) az áru átvételével egyidejűleg utánvét vagy személyes átvétel esetén a megjelölt üzleteinkben.

Fizetési határidő

Utánvét és személyes átvétel esetén a felhasználó a küldemény kézhez vételekor vagy termék átvételekor köteles a vételárat megfizetni.

Minden jog fenntartva! © DDSWEB | honlapkészítés: DDSWEB