Szolgáltatásaink

Ajándékutalvány: ...ha nem tudja eldönteni mit vegyen...praktikus ajándékkal kedveskedhet a különböző címletekben (2500-5000-10.000 Ft) vásárolható ajándékutalványunkkal,ezzel felkínálva a választás lehetőségét szaküzletünk teljes kínálatából.

Csomagküldés:  Jól működő és pontos GLS csomagküldési szolgálatunk segítségével könnyedén vásárolhatnak nálunk. Utánvéttel vagy előre utalással szállítunk a megrendeléstől számított 2-3 napon belül. Csomagolási költséget nem számítunk fel, csak postaköltséget.

CSOMAGKÜLDÉS DÍJÁNAK CSÖKKENTÉSE!!!
400 forinttal csökkentheti a csomagküldés díját, amennyiben banki átutalással előre elutalja bankszámla számunkra rendelésének összértékét. Amennyiben szeretné ezt az opciót választani, akkor rendelésekor válassza a banki átutalás fizetési módot és a csomagja összekészítése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsuk a fizetendő összeget és megadjuk a bankszámla számunkat. 
 

Megrendeléseiket leadhatják:  itt a honlapon, telefonon, illetve a  tamilkreativkft@gmail.com e-mail címen is.

Házhoz szállítás tulajdonos által: Veszprém városában bruttó 10.000.- felett, az 50 km-es vonzáskörzetünkben pedig bruttó 20.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes. A fenti értékhatár alatt a kiszállítást 200.- Ft/km + áfa díjjal tudjuk biztosítani.

Minden jog fenntartva! © DDSWEB | honlapkészítés: DDSWEB